Om Prylfritt.se

Vår historia

Under många år har vi drivit sajten Presentjakt.se som tipsar om alla möjliga presenter. Där kan du hitta upplevelser, personliga tavlor, skojiga prylar och mycket mer. När man möter så många produkter så väcks tanken om vi verkligen behöver alla dessa prylar. Där föddes idén att skapa en helt ny presenttyp som tar hänsyn till klimathot, tidsbrist och prylstress.

De flesta som letar presenter har samma önskemål

  • Hitta något unikt som verkligen passar till en viss person
  • Överlämna ett paket som väcker glädje och nyfikenhet
  • Många vill ha hjälp att hitta rätt present, gärna så snabbt som möjligt, och få hem den direkt i brevlådan

Resultatet blev Prylfritt.se. Här paketerar vi sådant som normalt inte ges bort som present. Det kan vara att göra saker tillsammans, till exempel att bjuda på middag, gå på cafe eller göra en utflykt. Man kan också ge bort tjänster, exempelvis att sitta barnvakt eller gå ut med hunden. Huvudsaken är att det är något som mottagaren uppskattar.

Vi har lagt mycket energi på att skapa fina paket som både är personliga och professionella. Du anpassar själv ditt paket med namn, text och hälsningsfras så att det passar mottagaren. Därefter skriver vi ut och paketerar det på ett sätt som känns proffsigt och välgjort. Några dagar senare landar ditt unika paket i brevlådan.

Kontakta oss

Du når oss enklast via e-post: info@presentjakt.se

;